Skarridsø Gruppe er en dynamisk gruppe, der tilbyder spændende, udfordrende og inspirerende aktiviteter for børn og unge fra 6-23 år. Vi har en god gruppe af ledere, der lægger hjertet i samværet og aktiviteterne med spejderne. 

Det sker

Facebook

Spejdermærket Bålmad

Spejdermærket Bålmad er et mærke opfundet af Skarridsø Gruppe Jyderupspejderne fordi vi mente at bålmad er så specifik en spejder egenskab at den fortjente et eget mærke.

Mærket er  rundt 4 cm i dia. med en broderet kant og et motiv bestående af en kokkehue sat på flammer, med teksten bålmad.
 
 
 
 
 
 
 
 
  
  
Mærket kan opnås ved at man laver alle følgende ting på et bål og hvor resultatet er spiseligt og præsenterbart i en grad som sikrer at andre vil spise retten med velbehag. Ikke sort, ikke rå og ikke over tilberedt. Alle opgaver skal løses i grupper af 2 spejdere. Og vurderes lokalt af de ledere og medspejdere der er.
 
1. Pandekager stegt over åben ild. Ikke trangia. 2 stk. som overholder ovenstående beskrivelse.
2. Fladbrød stegt over åben ild. Ikke trangia. 2 stk. som overholder ovenstående beskrivelse.
3. En portion kødsovs til 2 personer. Ensartet snittet og skåret grøntsager. Tilsmagt med salt og peber sådan at ovenstående beskrivelse kan overholdes.
4. 200 g pasta kogt og serveret. Pastaerne skal være kogt ensartet og ikke udkogte eller kogt for lidt.
5. Snobrød. som skal være færdigbagt uden at være sort og det skal være helt og løsnet fra pinden.

 

Mærket koster 20 kr. og bestilles på Jyderupspejderne [at] gmail [dot] com og betales via mobilepay. Alt det praktiske aftales via mailadressen. Der tilkommer fragt på bestillingen, så saml sammen.

Skarridsø Gruppe Jyderupspejderne